Verzenden en Retourneren

Product retourneren of ruilen?

Voor BeanMeUp is het belangrijk dat jij je eigen koffie lekker vindt. Dat je deze koffie ook met trots aan je gasten serveert. Gezien koffie een voedingsmiddel en onze bonen op bestelling gebrand worden kunnen wij helaas retourneren niet accepteren. Producten die u via deze webwinkel koopt worden dus op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Toch willen we je graag helpen als er een fout is opgetreden bij jouw bestelling. Mocht je nog een poging willen wagen om de koffie te zetten, neem dan contact met ons op via info@beanmeup.nl.

Het kan wel eens voorkomen dat er een productie of leverfout is opgetreden. Neem dan contact op via info@beanmeup.nl en wij zorgen dat je schadeloosgesteld wordt, óf met de juiste bestelling óf met je geld terug.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! Wat nu?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Over het algemeen is woensdag is onze branddag. Dus dat betekend dat we op woensdag zorgen dat de bestellingen worden afgewerkt. Op de volgende dagen versturen wij de koffie. Omdat wij veel verschillende pakketten aanbieden, waaronder ook op maat gemaakte opties wordt elk doosje met liefde van hand verpakt en opgestuurd. Hierdoor kan de levertijd oplopen tot wel 10 dagen. 

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij maken gebruik van post.nl voor het versturen van onze pakketten en houden dus de prijzen van post.nl aan.

De verzendkosten bedragen:

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,75 voor bestellingen onder de € 45,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 45,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

www.beanmeup.nl
Tel: +31653146073
Mail: info@beanmeup.nl


De handelsnaam van ons bedrijf is: BeanMeUP
Onze domeinnaam is https://www.beanmeup.nl

Ons vestigingsadres:
Utrechtseweg 47J
3544NA Utrecht
KVK: 82959803
BTW: NL003169037B38

Welke maalgraad heb ik nodig?

1: Veel gebruikt voor espresso.
2: Veel gebruikt voor Mokka Pot.
3: Veel gebruikt voor koffie gezet met een Aeropress.
4: Veel gebruikt voor koffie gezet met een V60.
5: Veel gebruikt voor koffie gezet met een V60 of Handfilter.
6: Veel gebruikt voor koffie gezet met een Handfilter.
7: Veel gebruikt voor koffie gezet met een Chemex.
8: Veel gebruikt voor koffie gezet met een Filter koffiezetapparaat.
9: Veel gebruikt voor koffie gezet met een Cafetière of French Press.
10: Veel gebruikt voor cold brew koffie.