Biefstuk met Ĉokolado Koffie Rub

Biefstuk met Ĉokolado Koffie Rub

Benodigdheden

  • Kookpan
  • Kleine kom
  • Bakpan
  • Mes
  • Snijplank
  • Weegschaal

Ingrediënten voor 4 biefstukken

  • 1 tl Chilipoeder
  • 3 tl Ĉokolado koffiebonen (fijn gemalen)
  • 1 tl Bruine suiker
  • 1/2 tl Mosterdzaad (gemalen)
  • 1/2 tl Koriander (gemalen)
  • 1/2 tl Zout
  • 1/2 tl Zwarte peper (versgemalen)
  • 4x 250g g Biefstuk van de schouder of entrecote, ongeveer 3 cm dik
  • Bakolie

Bereiding:

Meng in een kleine kom alle ingrediënten voor de rub.

Wrijf de biefstuk aan beide kanten goed in met de rub.

Verwarm de bakolie in de pan op middelhoog vuur.

Biefstuk 14 minuten bakken, één keer draaien, medium tot medium-rare.

Laat de biefstuk 5 minuten rusten voordat u hem aansnijdt en serveer

Eet smakelijk

Deel deze post

Meer om te lezen

Welke maalgraad heb ik nodig?

1: Veel gebruikt voor espresso.
2: Veel gebruikt voor Mokka Pot.
3: Veel gebruikt voor koffie gezet met een Aeropress.
4: Veel gebruikt voor koffie gezet met een V60.
5: Veel gebruikt voor koffie gezet met een V60 of Handfilter.
6: Veel gebruikt voor koffie gezet met een Handfilter.
7: Veel gebruikt voor koffie gezet met een Chemex.
8: Veel gebruikt voor koffie gezet met een Filter koffiezetapparaat.
9: Veel gebruikt voor koffie gezet met een Cafetière of French Press.
10: Veel gebruikt voor cold brew koffie.